Feestelijk tafeldecor

Het bedrijf

THIS IS A GREAT PLACE FOR YOUR WINE AND EVENTS

Loslippig is in 2021 tot stand gekomen uit onze liefde voor wijn, lekker eten en trends op het gebied van lifestyle. Loslippig staat voor kletsen, gezelligheid en verhalen met elkaar delen.

 

Wine

Wij bieden mooie wijnen aan uit diverse streken. Al onze wijnen worden met liefde geselecteerd en hebben een eigen verhaal. Deze verhalen zijn terug te vinden op onze website.

 

Wij bezoeken regelmatig wijnhuizen, waarbij we onze wijnen zelf selecteren. Zodra een wijn door ons geselecteerd is, wordt deze geproefd door ons proefpanel van onze exclusieve wijnclub 'Loslippig'.

 

Bij ons vind je lekkere wijnen voor een goede prijs. Graag helpen we jou met het uitzoeken van de juiste wijn en beantwoorden we graag al je wijnvragen.

Ook kunnen er bij ons thuisproeverij boxen worden afgenomen met de daarbij horende wijn/spijs adviezen. Tevens zijn wij ook te boeken op locatie. Hierbij kun je denken aan een wijnbar of een proeverij op locatie.

 

Lifestyle

Wij volgen de laatste trends op de voet, zowel op het vlak van food als non-food. Verder bezoeken wij graag hotspots in binnen- en buitenland en nemen deze ervaringen dan ook mee in het aanbod dat wij hebben. 

 

Events 

Voor de organisatie van evenementen staan wij ook voor je klaar. Hierbij kun je denken aan een trouwfeest, babyborrel, lifestyle of zakelijk event. 

oogst